Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Trika ne WindowS.
 
 Disa trika ne Windows...

------
Mi shtu ne Right Click dy opcione shum te arsyshme
Copy to dhe Move To...

Se pari i shtojm kto dy opcione ne menyn e tastit te djatht te fajllit.

Kliko Start>Run, shenoje REGEDIT dhe pastaj kliko OK qe ta hapni editorin e regjistrave dhe krijoni kto sende siq vijojn me posht.

HKEY_CLASSES_ROOT*shellexContextMenuHandlers

1. Kliko me tastin e djatht ne ContextMenuHandlers key, dhe zgjedhe New>Key.
2. Jepja emnin e regjistrit te ri "Copy To" (pa thojza).
3. Perserite proceduren 1 dhe 2 edhe per opcionin Move To.

Tani ti duhesh mi pas dy nenregjistra te ri nen ContextMenuHandlers key:

HKEY_CLASSES_ROOT*shellexContextMenuHandlersCo py To

HKEY_CLASSES_ROOT*shellexContextMenuHandlersMo ve To

Selektoje Copy To regjistrin dhe ne pamje ne anen e djatht, kliko dy her ne "Default" dhe shenoje kto vlera sikur data:

{C2FBB630-2971-11d1-A18C-00C04FD75D13} 

Tjetra, selektoje Move To, dhe ne anen e djatht me kliko ne Default prap, dhe jepja ket vler:


{C2FBB631-2971-11d1-A18C-00C04FD75D13}

Tani kjo kujdeset per funksionimin e kto dy opcioneve te shtuara te dokumentave.
Kshtu; e gjitha qe ka mbetur eshte te shtojm kto opcione te te gjitha direktoriumet.

Kjo do jet e njejt vetem me nje ndryshim te vogel:

HKEY_CLASSES_ROOTDirectoryshellexContextMenuHan dlers

1.Me tast te djatht mbi ContextMenuHandlers kliko dhe krijo nje regjister te ri te quajtur Copy To
2. Njejt edhe krijon edhe per Move To.

Ne pamjen e djatht i shtoni te njejtat vlera sikur i shtut per dokumenta me lart:

per Copy To:

{C2FBB630-2971-11d1-A18C-00C04FD75D13}

per the Move To:

{C2FBB631-2971-11d1-A18C-00C04FD75D13}

Heke me X kte dritaren e Regjistrave dhe mbarove,
tani shko te ndonje dokument a po direktorium dhe kliko me tastin e djatht i keni dy Opcione te shtuara "Copy To" dhe "Move To".
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=