Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Trika interesante qe sju gjehet pergjigjia
 
 Trik # 1

1. Hapne Notepad-in ( start - run - notepad )
2. Shkruajeni " Bush hid the facts " (pa thojza) qe do te thote "Bush i fshehu faktet"
3. Ruaje me emrin sipas deshires
4. Hape dhe shiko rezultatet.
Trik # 2

Kesaj askush nga Microsoft nuk kan mund te jap pergjigjje bile ,as Bill Gates !!!

Hape Microsoft Office Word (cfare do verzioni).

Dhe shkruaje " =rand (200, 99) " ( pa thojza )
Per disa sekonda pritni qe shikoni...
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=