Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Si Ta Bejm Videon Se Eshte 1 Gigabajt Ta Kthejm Ne 20 Megabajt
 
Ne Kete Tutorial Do Te Mesoni Si Ta Bejm Nje Video Se Eshte 1 Gigabajt Ta Kthejm Ne 20 Megabajt :


1.Hapim Windows Movie Maker


2.E Shtini Videon...Hini File Dhe Open Project Dhe E Gjeni Videon Se Doni Mi Ba 20 Megabajt


3. 
http://img88.imageshack.us/img88/9043/92143717uh8.png .....Shikoni Foton....


4.Dhe Hini FILE Dhe Save Movie File Dhe Hini My Computer Dhe Klikoni Next Ku Shkruan Enter File Name For Your Saved Movie E Shkruani Emrin E Videos Dhe Posht Ku Shkrun Chose A Place To Save Your Movie Osht Ku Don Mir Rujt Videon Ju E Qitni Ne Dektop Ose Dikun Tjeter.........


5. 
http://img87.imageshack.us/img87/1871/57586966hd1.png ......Shikoni Foton....


6.Dhe Pritni Deri Sa Te Behet 100 % Dhe Hini Finish Dhe U Kry Tani Video Se Ka Qen 1 Gigabajt E Keni Bere 20 Megabajt...
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=