Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Perdorimi i My Computer si shirit(toolbar) ne XP
 
 Nese deshironi te krijoni nje shirit(toolbar) me mundesite e My Computer atehere veproni keshtu:

Kliko me tastin e djathte mbi shiritin taskbar dhe zgjedh mundesinë Toolbars—>New Toolbar 
JA FOTOT :Pastaj duhet te zgjedhim My Computer dhe te klikojmë OK


Ky veprim hap ne shiritin e startit(taskbar) nje shirit te vogel qe mund te shfrytezohet ne vend te ikones se My Computer.


 
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=