Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Nese ta kan ngri add
 
 Per Unfreeze msn Shkon kshtu

1.START
2.RUN
3.Shkruani Kete kod : RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%INFmsmsgs.inf,BLC.Remove 
4.PC restart dhe Mundeni me QeL msn.

A nese Ju ka mashtru me kodin kinezve Qka ta mshel msn Ne kete Metod Mundeni me qblloku:

1.START
2.RUN
3.Shkruani kete: %appdata%Microsoft
4.tani e gjeni Folderin Me Emer MSN Messenger dhe Ja bon DeLete
5.tani hyn ketu
C:Documents and Settings USERNAME Juaj
Contacts DELETE
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=