Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Kthejeni Explorer ne gjendjen fillestare
 
 Kthejeni Internet Explorer ne gjendjen fillestare


Kthejeni Internet Explorer ne gjendjen fillestare, dmth ta ktheni sikur ne fillim te gjitha gjerat kur e keni instaluar.


Ndjekim keta hapa:

Tools > Internet Options > Adcanced > Reset, pas ketyre hapave restartojeni Internet Explorer dhe mbaroi.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=