Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Fshi Linkat E Webfaqeve Qe Ke Hyr Ne To Me Internet
 
emrat qe keni hyr ne net fshi
kjo eshte nje menyre shume e thjeshte per te fshire emrat e WEb qe kemi shikuar ne internet
(eshte fjala per faqqet qe hapim ne internet por qe ruhen dhe kur marrim te shkruajme perseri adrsen ajo del e shkruar poshte)

shkojme ne start - control panel - internet options

na hapet nje tabele dhe nga fundi i saj kemi nje buton "clear history"
e shtypim dhe ok
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=