Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Fikne Pc-n per 3-5 Sek,,
 
 1 - e hapni 'Windows Task Manager' (Ctrl+Alt+Del)

2 - klikoni te opcioni 'Shutdown' (afer opcionit 'Help')
3- pastaj e mbani te shtypyr 'Ctrl' dhe e klikoni 'Turn Off'.

PC do te ju fiket menjehere brenda 5 sekondave, une gjithmone e bej kete kur jam duke u ngutur...etj.
Nuk ka ndikim negativ ne PC tuaj.
vetem provoni.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=