Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Si te zhbllokojm MSN e bllokuar me kod...
 
 Si ta ndreqim msn, qe e kan bllokuar me Cod..
Nese, mashtroheni dhe e vendosni ket kod ne under nick te msn:
Kodi: n—a_Á—ay±m—aÁÇáç±Çáß±Çá§ÁaÇáDZOÇá—±Ç᧱Çár×ÁÇ á+NÇ áLáÇá
Disa te thojn se te del muzika ne undernick, disa thojn se te dalin ngjyra te mira, e keto jan krejt rrena mashtrime. e nese ndodh e pranon ti ket pra e vendos ket kod ne undernick, atehere msn-ja jote ne pc tonde ne shpi, nuk do te qilet po nese je ne net caffe, vetem e ristarton dhe kryhet problemi, se e kan deepfreez. Si te ndreqem ne shpi shikoni... hyni ketu:
Kodi: C/Documents and Settings/Emri i Userit/ApplicationData/Microsoft/MSN Messenger
Tash shkojm: Tools>Folder options>View>Show hidden files and folders ON i lejon me i pa folderat e fsheheur,
dhe klikon OK dhe ne at folder te paraqiten disa foldera me numra, e ju krejt ato foldera i fshini Delete, dhe pastaj provoni me hi ne msn ( dhe ju
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=