Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Si ta Ndalojm Kopjimin e Imageve.
 
Pajtohem plotesisht me edspace se ne praktike dicka e tille eshte e pamundur. Por nje browser dhe ai eshte IE mund te arrihet nje siguri e konsiderueshme ne kete drejtim dhe kjo deri ne 99%.

1.Ne kete browser mund te pamundesosh kopjimin, me butonin e djathe pa hequr funksionalitetin e tij (hapjen e menuse se shpejte).
2. Me te njejten menyre (1) mund ta pamundesosh terheqjen e fotos deri ne "desktop" apo ndonje aplikacion tjeter.
3. Mund te pamundesosh regjistrimin ne skedaret e perkohshme me META TAG adekuat.
4. Mund t'ia zbrazesh "clipboardin" nga permbajtja e PrintScreen kopjes automatikisht duke ia zevendesuar permbajtjen me mesazhin "ndalohet kopjimi i fotgrafive1"
5. Mund te shfrytezosh "onmouseout" si dhe "onblur" per te zevendesuar imazhet ne verejte te caktuar per si preventive ndaj eksperteve.

Jane edhe nje apo dy vrima tjera qe mund te mbyllen me vone, por sic e ceka kete nivel te sigurise mund ta arrish vetem me IE.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=