Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  HDD qe nuk punon Beje te punoj.
 
 HDD qe nuk puno behe te punoj perr 10 minuta
Me te shumtete hard disk drive (H
DD)
Nga perdorimi i shumte DIgjen Dhe nuk punojne me
Pra nuk bejn me dhe i hedhim poshte..
the humbim tetera archivat
Ok sot do tju Tregoj nje trick
Hiqeni HDD dhe vejeni ne nje plasmas ose ne nje cant
Prej plasmasi
mbylleni forte dhe futeni ne Figorifer ne grirrije
(Ati ku vejm mish ,Peshk )
Do ta leni per 1 dite teter 
dhe pastaj
Veheni tek pc ati ku qe dhe dizni pc dhe beni back up 
ato archiva qe donit
HDD do punoj vetem per 10 minuta .

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=