Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Fshije Recycle Bin
 
Shkojm kshtu : HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurr entVersionExplorerDesktopNameSpace
dhe e boni delete kete KEy
key
{645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}
dhe ju fshihet Recycle Bin
per ta kthyer perseri Recycle Bin veq e ktheni ne vendenin e vet ni ristart edhe kryhet kthehet qysh u kon.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=