Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Fshehi trojan fajllat ne jpg
 
 Si të:
Fsheh fotografi në një jpg

Ngritur:
1. Duhet të ketë një. Zip ose. Rar compressor.
2. Gatishmëria për të mësuar.

Hapat:
1. Ruaje foton e zgjedhjes tuaj në desktop.
2. Bëni një të ri. Rar ose. Zip folder në desktop tuaj.
3. Shto dosjet që doni të fshehin në. Zip ose. Rar
4. Kliko Start menu, >>run>> cmd.
5. Në Komanda Prompt cd type "desktop" me thonjëza.
6. Tani në llojin kopje / b emri.jpg + emrifolderit.rar emriifajlittekrijuar.jpg
(Në qoftë se ju përdorni. Zip pastaj: copy / b emri.jpg + emrifolderit.zip emriifajlittekrijuar.jpg)
7.Tani ne desktop duhet te jet emriifajlittekrijuar.jpg(mos e mbyllni ende CMD)
8.Duble click dhe hape pikturen kontroloje 
9.Kur ke mbaruar se shikuari dhe don te shikojsh tash fajlin e fshehur 
Shkruaje ren outputfilename.jpg outputfilename.rar ose zip

Tash mbaroj

Nje info fakt: 
a. Me këtë teknikë e fshehur në një fotografi jpg ju mund ta dërgoj këtë me të gjithë dhe ata kanë të drejtë të ndërrojë emrin e file extension to. Zip ose. Rar

b.Këtë teknikë e kan perdorur operatoret e Al-Kaedes dhe kane mund te dergojn informata tek te tjeret ne menyre SEKRETE
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=