Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic< Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
   
  Hacker-DimY.
  Do ju tregoj nje shembull te vogel per ta shpejtesuar cable.
 
Duke e kopjuar kodin me posht, dhe pastaj ta bani paste ne notepad, dhe ta bani save as me formatin .reg.
(por dua te ju tregoj se kjo ka rezultate te papredikueshme, ndokujt mundet te ja shtoje shpejtsin 5 here ma shum, ndokujt nuk do te i ndryshoje asgje. por nuk ka ane negative me sa e di une. nese ka me tregoni)

kodi i pare qe e ban modifikimin per ta ritur shpejtsin:


Kodi:
REGEDIT4

[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esTcpipParameters]
"GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:0000ffff 

kodi i dyte qe e kthen ne gjendjen e me parshme:

Kodi:
[HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetServic esTcpipParameters]
"GlobalMaxTcpWindowSize"=dword:00007fff

 
   
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=